Скандалеч запис с гласа на депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, в

...
Скандалеч запис с гласа на депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, в
Коментари Харесай

Рашидов: Всички к**ви се сетиха, че преди 15 години са били изнасилвани

Скандалеч запис с гласа на депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, в който без да подозира, че микрофонът му е включен, изрича коментар по адрес на дамите, станали жертви на домашно принуждение. 

" Кое е по-различно. За насилието, за кое? Има и в този момент закони. К`во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че преди 15 години са били изнасилвани ", споделя Рашидов. 

" Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна “, добави още той.

Репликата на Рашидов незабавно провокира скандал в обществените мрежи.

" Как не Ви е позор, господин Рашидов! С тези думи вършиме показно за това за какво са нужни промени в Закона и Наказателния кодекс. С тези думи демонстрирате в какъв брой надълбоко сексистко и женомразко общество живеем и какъв брой доста работа имаме още!

" С тези думи показвате какво е неприемливо да се изрича от най-високата естрада! Да не приказваме, че ги изричате по време на разискването на промени, препоръчани и от Вашата парламентарна група. "

" Ние в никакъв случай не сме очаквали нещо друго от Вас – отношението към дълбоките публични проблеми постоянно е било такова. Затова няма закони и работещи институции. Затова от началото на годината са били убити 12 дами – само че Вие ги наричате по различен метод, нали? И те ли влизат в изречената по-нагоре подготовка или са единствено изнасилените? "

" Вие сте позор за цяла България! Призоваваме да си получите заслуженото за тази имитация, тъй като ще останете в историята с нея! "

Вижте и чуйте видеото:



Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР